Logo Dharma Bakti

Hoe ontwerp je een logo voor een stichting werkzaam op Bali om het leed van de Covid-19 crisis te verlichting middels ondersteuning bij eerste levensbehoeftes en scholing. Juist je vraagt de hulp van jong lokaal talent!

de ontwerper
Elvan Pradnyana (14 jaar) bezig aan het eerste ontwerp

Elvan Pradnyana wilde graag het logo ontwerpen als dank je wel voor alle al gegeven hulp aan Bali! En wat voor logo is het geworden en wat heeft Elvan prachtig de betekenis van onze naam in het logo verwerkt!

Elvan’s finale ontwerp in kleur

De naam Dharma bakti is Balinees. Dharma is vrij vertaald eervol werk en Bakti staat vrij vertaald voor verantwoordelijkheid voor anderen. Het beeld van 2 beschermende handen die 3 personen dragen die allen een en hetzelfde hart omvatten spreekt dan ook boekdelen.

De rode kleur van het hart staat voor de energie en kracht waarmee we met zijn allen ons hart openen voor Bali. De blauwe persoon staat voor stabiliteit, verstand en vertrouwen om ons werk mogen doen. De gele persoon staat voor het geluk, positieve energie en optimisme wat wij door ons werk mogen ervaren en de mensen op Bali mogen geven. Het groen staat voor het jeugdig elan van de stichting waarbij we hopen in harmonie vreedzaam met de bevolking te mogen samenwerken.

Een ontwerp op A4 getekend in Bali is 1 ding, om het vervolgens naar het web te krijgen is 2. Met dank aan Nicole Deley van Elfae Graphics is dit logo geheel belangeloos prachtig vertaald voor gebruik op het internet en in onze communicatie. Dank je wel Nicole!

Het door Nicole Deley van Elfae gemaakte finale logo
Dharma: eervol werk –  Bakti: verantwoordelijkheid voor anderen

Met dank aan onze sponsor:

Everardusplein 26 6602 EP Wijchen 06 – 160 870 24 www.elfae.com