Verrast door 2 giften

Na afloop van de dienst zondag sprak Corry Nicolay met mensen over de gevolgen van het hele corona gebeuren. En vertelde over ons project Dharma Bakti.
Al lang geen toeristen, dus geen inkomsten voor veel eenvoudige burgers in en rond Kemenuh. En ook een corona uitbraak waarbij de rijken eerst worden gevaccineerd.
Gertrud vertelde dat de meeste mensen 1 vaccinatie hebben gehad. Maar de 2e kunnen ze niet krijgen omdat er geen vaccins zijn. De Delta variant van het corona virus viert hoogtij.
Daardoor sterven mensen of raken blijvend beschadigd.
Ook baby’s verzwakken omdat moeders door ondervoeding geen moedermelk meer hebben.
We kunnen helpen door geld te sturen voor babyvoeding, kindervoeding en voedsel voor de zwakke mensen. Babyvoeding koop je in alleen in een  supermarkt en is onbetaalbaar voor hen.
De aankoop van voedsel en babyvoeding wordt door de uiterst betrouwbare Wayan en zijn vrouw georganiseerd. We krijgen kassabonnen en foto’s van de aankoop en het uitdelen.

Na dit verhaal gaf een echtpaar mij spontaan € 30.  

Jan Houter hield op zijn eiland Vlieland de “Preek van de leek”,  in de monumentale Nicolaaskerk. Daarna was een collecte en is € 210 opgehaald voor mensen in Kemenuh en omstreken.

Hartelijk dank voor beide giften!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *