Dharma bakti krijgt Logo

Hoe ontwerp je een logo voor een stichting werkzaam op Bali om het leed van de Covid-19 crisis te verlichting middels ondersteuning bij eerste levensbehoeftes en scholing. Juist je vraagt de hulp van jong lokaal talent!

Elvan Pradnyana wilde graag het logo ontwerpen als dank je wel voor alle al gegeven hulp aan Bali! En wat voor logo is het geworden en wat heeft Elvan prachtig de betekenis van onze naam in het logo verwerkt

De naam Dharma bakti is Balinees. Dharma is vrij vertaald eervol werk en Bakti staat vrij vertaald voor verantwoordelijkheid voor anderen. Het beeld van 2 beschermende handen die 3 personen dragen die allen een en hetzelfde hart omvatten spreekt dan ook boekdelen.

De rode kleur van het hart staat voor de energie en kracht waarmee we met zijn allen ons hart openen voor Bali. De blauwe persoon staat voor stabiliteit, verstand en vertrouwen om ons werk mogen doen. De gele persoon staat voor het geluk, positieve energie en optimisme wat wij door ons werk mogen ervaren en de mensen op Bali mogen geven. Het groen staat voor het jeugdig elan van de stichting waarbij we hopen in harmonie vreedzaam met de bevolking te mogen samenwerken.

De Stichting Dharma bakti heeft een logo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *